Anti stress gelaatsmassage

Anti stress gelaatsmassage

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van het moderne leven. We worden constant blootgesteld aan verschillende stressoren, zowel fysiek als mentaal. Gelukkig zijn er manieren om deze stress te verminderen en ons welzijn te bevorderen. Een van die manieren is door te kiezen voor een anti stress gelaatsmassage.

Deze speciale massagetechniek richt zich specifiek op het gelaat, de nek en het hoofd. Door gebruik te maken van de juiste handgrepen en drukpunten, kunnen we de verschillende meridianen in het lichaam activeren. Dit resulteert in een diepe ontspanning van zowel de geest als het lichaam.

Tijdens de massage worden verschillende technieken gebruikt om spanning en stress in het gelaat, de nek en het hoofd los te laten. Door zachte knedingen, strijkingen en drukpunten toe te passen, kunnen we de spieren ontspannen en de bloedcirculatie bevorderen. Dit helpt niet alleen om stress te verminderen, maar kan ook hoofdpijn en andere spanningsgerelateerde klachten verlichten.

Naast het verminderen van stress, kan een anti stress gelaatsmassage ook bijdragen aan een verbeterde huidconditie. Door de ontspannende en stimulerende werking van de massage, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de huid, waardoor deze er frisser en stralender uit kan zien.

30 minuten
€60
60 minuten
€98

De massagespecialist in Tienen bij Leuven

Openingstijden

Maandag- Zaterdag : 10:00 AM – 22:00 PM

Zondag : Gesloten

Op maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Na 18:00 uur tot 22:00 uur zijn we alleen open op afspraak.

Op zondag zijn wij gesloten, evenals tijdens feestdagen.