Ontspannen

Ontspannen

Eens in de zoveel tijd hebben we allemaal behoefte aan een moment van complete ontspanning. Een moment waarop we alle stress en zorgen van het dagelijkse leven kunnen vergeten en ons kunnen overgeven aan pure rust en welzijn. Bij ‘In Good Hands’ begrijpen we dit verlangen.

U kunt genieten van een breed scala aan massages. Kies uit sportmassage, zen massage of nek-rug-schouder massage, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Weet u nog niet welke massage u wilt kiezen? Tijdens uw afspraak zullen we samen bespreken welke massage het best bij past zodat u optimaal kunt genieten van de ervaring.

De masseurs werken met zorg en aandacht, waardoor u zich direct op uw gemak voelt en in goede handen bent.

Na afloop kunt u nog even nagenieten in onze ontspanningsruimte. Hier kunt u genieten van een kopje kruidenthee en de positieve energie absorberen die in de lucht hangt. U voelt zich als herboren en klaar om de wereld weer tegemoet te treden, vol energie en nieuwe levenslust.

Bij ‘In Good Hands’ begrijpen we hoe belangrijk het is om quality-time voor uzelf te nemen. Het is niet alleen een manier om volledig tot rust te komen, maar ook om te investeren in uw algemeen welzijn.

Het reserveren van een afspraak via onze online website is een fluitje van een cent.
Gebruik het blokje hieronder waar u direct toegang heeft tot onze online agenda.

Wanneer u op onze pagina bent, kunt u eenvoudig de gewenste massage, dag en tijd selecteren.

Om uw afspraak definitief te maken, vragen wij u om uw contactinformatie op te geven. Wees gerust, uw gegevens zijn bij ons in veilige handen en worden uitsluitend gebruikt om uw afspraak te bevestigen en eventuele wijzigingen door te geven. Uw privacy is belangrijk voor ons.

Onze geautomatiseerde herinneringen zorgen ervoor dat u uw afspraak niet vergeet.

De massagespecialist in Tienen bij Leuven

Openingstijden

Maandag- Zaterdag : 10:00 AM – 22:00 PM

Zondag : Gesloten

Op maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Na 18:00 uur tot 22:00 uur zijn we alleen open op afspraak.

Op zondag zijn wij gesloten, evenals tijdens feestdagen.