Menu

ONTSPANNEN IN 3 STAPPEN

LEES HIER HOE U STRAKS HEERLIJK ZULT ONTSPANNEN IN 3 STAPPEN

STAP 1: MEET AND GREET

Na aankomst vragen wij u een korte vragenlijst in te vullen. In deze vragenlijst vragen wij naar uw vroegere/ huidige gezondheidssituaties, uw fysieke omstandigheden. Deze informatie gebruiken wij om u een optimale massage te bieden.

STAP 2: START VAN UW MASSAGESESSIE

De masseurs brengt u vervolgens naar de behandelkamer waar een comfortabele massagetafel staat en waar schone/ warme handdoeken op u wachten. Er is een doosje waar uw persoonlijke bezittingen opgeborgen kunnen worden. Er staat een tafel en zetel voor u klaar. De masseur zal de kamer verlaten terwijl u zich omkleed. U hangt uw kleding op en neemt plaats op uw buik op de behandeltafel. We raden aan uw ondergoed aan te houden tijdens de massage. De masseur zal op de deur kloppen om te vragen of u klaar bent voor hij de kamer binnenkomt. U zal tijdens de gehele massage bedekt zijn met handdoeken, het te behandelen lichaamsdeel word enkel ontbloot. tijdens uw massagebehandeling zal rustgevende muziek op de achtergrond te horen zijn.

STAP 3: TIJDENS DE MASSAGESESSIE

Wilt u tijdens de massage feedback geven, over de kamertemperatuur, muziek, is de massage te stevig of juist te zacht, of dient er zich een ander ongemak voor, aarzel niet en laat het ons direct weten. Er kan een aanpaste massage worden gegeven.

WIJ KIJKEN UIT NAAR UW KOMST VOOR UW EERSTE MASSAGE SESSIE

Veel gestelde vragen ?

Is mijn afspraak is bindend?

Ja, uw afspraak is bindend, er word tijd voorzien voor uw massage. Als u verhindert bent dient u ons hiervan minimaal 24 uur van te voren over in te lichten. Wij behouden ons het recht voor bij no-show, de helft van de massage in rekening te brengen.

Als de masseurs in behandeling zijn wordt het antwoordapparaat automatisch ingeschakeld. Wij willen de massage niet onderbreken. Wij zijn er van overtuigd dat u het ook niet prettig zou vinden als uw massage onderbroken word. Uiteraard bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Noot: voor minder eerbare vragen of voorstellen hoeft u ons niet te contacteren.

Bij In Good Hands geven wij geen erotische massages.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg dat u 10 minuten van tevoren aanwezig bent, zodat u helemaal tot rust bent als de massage begint.

Wanneer wel of niet masseren?

Als u niet zeker weet of u gemasseerd mag worden, vraag het dan eerst aan uw huisarts. Als de huisarts goedkeuring heeft gegeven, is massage geen probleem.

NOOT: De massages zijn niet medisch van aard en in elk geval dient u bij twijfel uw arts of specialist te raadplegen.

Hoe lang zijn mijn cadeaubonnen geldig?

De cadeaubonnen zijn tot één jaar na uitgifte geldig.

Wat voor kleding moet ik dragen?

Zorg dat u comfortabele kleding draagt.

Mag ik feedback geven tijdens de massage?

Wilt u tijdens de massage feedback geven over de kamertemperatuur, muziek…., aarzel dan niet en laat het ons direct weten.

Mag ik praten tijdens de massage?

Sommige mensen praten tijdens de massage, anderen komen alleen voor de massage. Doe vooral waar uw zich het prettigst bij voelt.

Snel antwoord op al jouw vragen?

Bel of mail ons

Telefoon

+32(0)16 90 25 35

Adres

Leuvensestraat 90
3300 Tienen

In de Leuvensestraat geldt er op veel plaatsen betalend parkeren. U moet in deze zone betalen tot 18 uur.

 Maak hier uw afspraak