Duo massage

Duo massage

Geniet samen van ultieme ontspanning

Heeft u behoefte aan een rustgevende ervaring voor zowel lichaam als geest? Zoek niet verder en laat jullie verwennen met een duo massage naar keuze. Bij deze unieke behandeling geniet u samen van een ontspannende sessie, waarbij u niet beiden dezelfde massage hoeft te kiezen. Of u nu verlangt naar een moment van totale sereniteit of een verkwikkende energieboost, er is voor ieder wat wils.

Dompel uzelf onder in pure ontspanning en geef uw lichaam en geest de welverdiende rust die ze nodig hebben. Laat de stress van het dagelijkse leven van u afglijden terwijl ervaren masseurs hun magische handen gebruiken om uw spieren te kalmeren. Kies uit een breed scala aan massages, elk met hun eigen unieke voordelen en helende krachten.

Ontsnap even aan de drukte van het dagelijks leven en creëer een intieme en rustgevende sfeer met uw partner. Laat u meevoeren door de diepe, kalme klanken van rustgevende muziek terwijl u zich overgeeft aan een wereld van ontspanning.

Uw welzijn staat voorop en wij zorgen ervoor dat u de ultieme ontspanningservaring beleeft. Wacht niet langer en gun uzelf en uw dierbare de luxe van een duo massage.

Ongeacht welke massage u kiest, u zult worden ondergedompeld in een sfeer van rust en harmonie. De gebruikte technieken en oliën zijn van de hoogste kwaliteit, met als doel uw lichaam en geest op een dieper niveau te verzorgen.

 

*Houd er rekening mee dat er een meerprijs geldt voor speciale behandelingen zoals peeling, hot stone- en cuppingmassage.

60 minuten
€196
90 minuten
€260

De massagespecialist in Tienen bij Leuven

Openingstijden

Maandag- Zaterdag : 10:00 AM – 22:00 PM

Zondag : Gesloten

Op maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Na 18:00 uur tot 22:00 uur zijn we alleen open op afspraak.

Op zondag zijn wij gesloten, evenals tijdens feestdagen.