Duo Deluxe Massage

Duo Deluxe Massage

Met ons duo Deluxe massage van 60 minuten kunt u genieten van een massage naar keuze, terwijl u samen met uw partner, vriend(in) of familielid volledig ontspant. Onze ervaren masseurs zullen u masseren en uw lichaam en geest in harmonie brengen. Laat de stress van het dagelijks leven los en ervaar pure rust en ontspanning.

Na de massage kunt u genieten van een heerlijk glaasje bubbels en smakelijke snacks. Het is de perfecte manier om een speciale gelegenheid te vieren of gewoon te genieten van quality time samen. Onze vriendelijke medewerkers zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer, zodat u zich meteen thuis zult voelen.

Voor wie wat meer tijd wil nemen om te relaxen, bieden we ook een 90 minuten duo Deluxe massage aan. Geniet van een langere massage naar keuze en sluit af met een glaasje bubbels en heerlijke snacks om de ervaring compleet te maken.

Wacht niet langer! Gun uzelf en uw geliefde deze luxe massage en geniet samen van een moment van diepe ontspanning.

*Houd er rekening mee dat er een meerprijs geldt (40€)voor speciale behandelingen zoals peeling, hot stone- en cuppingmassage.

Waarom kiezen voor onze luxe massages? Onze massages zijn niet alleen gericht op het fysieke welzijn, maar ook op het herstellen van de innerlijke balans. U zult zich verfrist, vernieuwd en energiek voelen na de massage.

60 minuten
€260
90 minuten
€300

De massagespecialist in Tienen bij Leuven

Openingstijden

Maandag- Zaterdag : 10:00 AM – 22:00 PM

Zondag : Gesloten

Op maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Na 18:00 uur tot 22:00 uur zijn we alleen open op afspraak.

Op zondag zijn wij gesloten, evenals tijdens feestdagen.