Traditionele Chinese Cupping Massage

Traditionele Chinese Cupping Massage

Deze unieke vorm van massage maakt gebruik van silicone cups in verschillende maten om de gezondheid en het welzijn van het lichaam te bevorderen.

De Traditionele Chinese Cupping Massage is gebaseerd op het concept van het herstellen van de energiestromen in het lichaam door het creëren van vacuüm in de silicone cups op de huid. Dit vacuüm helpt om de doorbloeding te verbeteren en de stroom van energie door het lichaam te bevorderen. Deze massagebehandeling omvat het gebruik van cups in verschillende maten die op rug en benen van het lichaam worden geplaatst.

Tijdens deze techniek worden de silicone cups in een vloeiende, glijdende beweging over de huid bewogen. Dit creëert een milde zuigkracht die de bloed- en energiestroom stimuleert en de spieren ontspant.

Deze massage kan soms bijwerkingen veroorzaken, zoals roodheid en blauwe plekken, vooral wanneer gebruik wordt gemaakt van silicone cups. Deze bijwerkingen zijn meestal mild van aard en hebben geen ernstige gevolgen voor de gezondheid.

60 minuten
€120
90 minuten
€136

De massagespecialist in Tienen bij Leuven

Openingstijden

Maandag- Zaterdag : 10:00 AM – 22:00 PM

Zondag : Gesloten

Op maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Na 18:00 uur tot 22:00 uur zijn we alleen open op afspraak.

Op zondag zijn wij gesloten, evenals tijdens feestdagen.